SAMSUN / TEKKEKÖY - Aşağıçinik Ortaokulu

Aşağıçinik Ortaokulu

Kullanılmıyor.
Adres
ÇİNİK MAHALLESİ BÜLBÜL SOKAK NO.6 TEKKEKÖY/SAMSUN Okulumuzun tam yerini görmek için aşağıdaki haritada baloncuğun üstüne tıklayın. Ya da haritanın sağ üstünden uydu seçeneğini seçin.
Vizyon
VİZYONUMUZ Bilgi çağını yaşayan, demokratik tutum ve davranışlara sahip, bilgiye ulaşma yollarını öğrenen, Atatürk ilke ve inkılâplarını benimseyen, sosyalleşmiş, çevresiyle iletişim kurabilen, iyi bir meslek sahibi olma amacında bireyler yetiştiren “ÖRNEK OKUL” olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. Atatürk ilke ve inkılâplarını benimseyen bireyler yetiştirmek için varız. Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. Bilgiye ulaşmak için teknolojiyi kullanabilen bireyler yetiştirmek için varız. Çevremize de eğitim vermek için varız
Ulaşım
Tekkeköy İlçe Merkezinden hareket eden halk otobüsleri vasıtasıyla ulaşım sağlanıyor.
6 KM
Mezun olan öğrencilerimizin %100'ü üst öğrenime devam etmektedir.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda Futbol, Futsal ve Voleybol çalışmaları yapılmakta ve turnuvalara katılım sağlanmaktadır.
Okulumuzda E-Twinning Proje çalışmaları yapılmaktadır.